Download

Download version
2.839 her.

MultiSum

Excel MultiSum

 BST-Utilities.dk  >  BST-Utilities hovedmenu   Menuen AUTOMATISERINGER

 

MultiSum (Kun Excel 2000 og alle versioner til og med Excel 2010)

Roder du engang imellem med at lægge en masse tal fra forskellige projektmapper sammen? Skal det helst gå stærkt og uden for meget roderi?

Så er MultiSum det du mangler! Et højreklik på det/de tal du vil lægge sammen og vælg: MultiSum nederst i menuen som kommer frem. (du kan også med fordel bruge genvejstasterne CTRL+W, genvejstasten kan dog ændres i menuen "Brugerdefineret")
Nu bladrer du stille og roligt frem til de tal du vil lægge sammen, klikker på dem og trykker CTRL+W eller bruger højreklik-menuen som før.
Resultatet kan til enhver tid aflæses i nederste højre hjørne af din skærm og resultatet kan sættes ind i celle efter eget valg ved hjælpe af "Indsæt resultat"
Funktionen tilbyder SUM og MIDDEL af de værdier du samler.

MultiSum behandler kun de data som er synlige, derfor er den yderst anvendelig i lister med f.eks. AutoFilter eller andre former for skjulte eller sorterede celler.
Summen i MultiSum vil derfor altid svare 100% til det tal du ser på proceslinjen, bortset fra af MultiSum også har decimalerne med.

Du kan få vist op til 3 MultiSum-vinduer på én gang, det senest aktiverede (Det øverste) vil altid være aktivt. Dette aktiveres ved at trykke på knappen "Ny".
Nu kan du skifte mellem de 3 Vinduer ved at hhv. lukke og åbne dem, data går ikke tabt fordi du lukker dem. 
Vinduerne kan flyttes, men vil som udgangspunkt ligge stablet nederst i højre hjørne af din skærm.

Maintenance