Download

Download version
2.839 her.

Konverter tal

Excel Konverter tal

 BST-Utilities.dk  >  BST-Utilities hovedmenu   Menuen TAL

 

Konverter "Teksttal" til "rigtige" Tal

Kender du ikke det, at du skal lave en udregning på baggrund af en udtræk fra et system, du kan ikke beregne på tallene fordi det ikke er tal men tekst

Denne funktion hjælper dig med at undgå dette.

Afmærk hele området med "teksttal" og aktiver denne funktion, nu rettes problemet for dig i en fart. Som en ekstra service tilbydes at rette formatet i samme arbejdsgang. Du sparer både museklik og tid.

 

Konverter Tal til Tekst

Nyttig funktion hvis du vil fastfryse et eller flere tal, eller hvis du vil angive noget i en celle hvor du ikke ønsker at Excel skal blande sig med Autoformat.
Ideel ved datoer du ikke ønsker at Excel skal omformatere hvis nogle brugere kører med at anden dato/lande-opsætning end dig.

 

Konverter Tal til Procent

Hvis du har en liste over tal, f.eks. 10, 20 og 30 og vil konvertere dem til 10%, 20% og 30% vil du elske denne funktion, da Excel ved almindelig formatering til procent, vil ændre dem til 1000%, 2000% og 3000%, som du så efterfølgende kan dividere med 100. Dette klarer BST Utilities for dig med ét klik.

 

Konverter Procent til Tal

Hvis du har en liste over tal, f.eks. 10%, 20% og 30% og vil konvertere dem til 10, 20 og 30 vil du elske denne funktion, da Excel ved almindelig formatering til tal, vil ændre dem til 0,1, 0,2 og 0,3, som du efterfølgende kan multiplicere med 100. Dette klarer BST Utilities for dig med ét klik.

Maintenance