Download version
2.755 her.

Persondata politik

Persondata politik

Introduktion
Excel-regneark.dk tager beskyttelse af dit privatliv og behandlingen af dine personoplysninger meget alvorligt. Når du benytter kontaktformularen på websitet, indsamles kun personoplysninger i den udstrækning, at du selv indtaster og sender disse. Oplysningerne benyttes ikke til andre formål, end de oplyste. I det følgende er uddybet, hvilke oplysninger, der indsamles, til hvilket formål de indsamles og hvordan de opbevares.

1. Indsamling
Dine personoplysninger indsamles i det omfang, du selv indtaster oplysningerne i formularer, giver dit samtykke via “Godkend og acceptér” og derefter trykker “Send”.

For at kunne videreudvikle og forbedre websitet fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

Excel-regneark.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.fdih.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver FDIH ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.fdih.dk.

2. Oplysninger der indsamles
Fra hver enkelt formular, og såfremt oplysninger sendes, indsamles altid dit navn, email adresse og ip-adresse. I afregningsformularer, indsamles de fornødne oplysninger som kræves for at kunne foretage afregning. Kontaktformularer må IKKE udfyldes og sendes på vegne af andre personer. I tilfælde af en sådan situationer opstår, slettes mails omgående.

3. Formål
Indsamlingen af oplysninger sker med det formål, at vi kan foretage enten afregning af købte licenser og/eller svare dig tilbage pr. mail, hvis du har sendt en forespørgsler via en formular.

4. Sikkerhed
Trafikken til og fra websitet er sikret med HTTPS SSL kryptering udstedt af Let’s Encrypt. Oplysninger fra kontaktformularer sendes i krypteret form til en mailboks hos Excel-regneark.dk og opbevares derefter ikke på websitet.

5. Periode for opbevaring
Personoplysninger fra sendte formularer, slettes straks på din anmodning eller senest efter 24 mdr., med mindre de tjener et retslig eller regnskabssmæssig forpligtelse som Excel-regneark.dk er pålagt

6. Databehandlere
Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse bl.a. i henhold til EU-U.S. Privacy Shield

7. Videregivelse af oplysninger
Oplysningerne videregives ikke, i nogen som helst form til tredjepart, med mindre du giver dit samtykke hertil eller det tjener en retslig forpligtelse som Klinik Skeem er pålagt.

8. Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger, der behandles og få oplysningerne udleveret på forlangende. Du kan desuden og til enhver tid, gøre indsigelse mod, at disse personoplysninger behandles. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at oplysningerne bliver behandlet. Henvendelse herom kan ske til: info@excel-regneark.dk.

9. Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Excel-regneark.dk
Ægirsvej 14, 4873 Væggerløse
Email: info@excel-regneark.dk

Opdateret 17-03-2019